22 Ocak 2016 Cuma

Marslı 2015 Tek Parça 720p İzle

Marslı (The Martian) Filmin yönetmenliğini Ridley Scott üstleniyor kendisinin efsane serisi '' Alien (Yaratık) '' filminden tanıyoruz. Filmin senaryo kısmındakiler Drew Goddard, Andy Weir oturuyor. Filmin çekildiği yerler; ABD, İngiltere filmin İmdb puanı; 8.1 dir. Filmin vizyon tarihi; 2 Ekim 2015 tarihinde vizyon girmiştir.
Film Nominated For 3 Golden Globes (3 Altın Küre adayına sahip olmuştur) 15 ödül ve 91 ödül adaylığın sahiptir. İmdb Top 250 sıralamasında 189. sıralamadadır. Filmin bütçesi ; $108,000,000, filmin hasılatı ise; $592,367,228 hasılat yapmıştır. Filmin kadrosundaki isimler ise '' Matt Damon, Kate Mara, Sean Bean, Jeff Daniels, Jessica Chastain '' gibi isimler filmin kadrosunda yer alıyor.

Marslı (The Martian) direk izle filmin konusu; Mars gezegenine astronotların gönderildiği bu büyük görevde, '' Mark Watney '' isimli popüler bir astronot çok şiddetli bir fırtına içerisinde öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilmektedir. Fakat Watney, hayattadır ve kendisini Mars'ta yalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarl, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair sinyal göndermeye çalışacaktır fakat Milyonlarca mil uzakta olan Nasa ve uluslararası bilim adamı için ellerinden gelenini yaparak bu Marslı'nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da cesur bir kararla kurtarma operasyonunda yer alırlar. Dünya ise Watney'nin geri dönmesi için, sabırsızlıkla beklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder