18 Ocak 2016 Pazartesi

Fokus Full Tek Parça İzle

Fokus (Focus) filmin hem yönetmenliğini, hemde senaristliğini yapan isimler Glenn Ficarra ve John Requa yapıyor. Filmin türü; Komedi, Dram, Romantik, Suç kategorisinde yer alıyor. Filmin İmdb Puanı 6.6 dır.
Film 20 Mart 2015 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin çekim yeri; New Orleans, Louisiana, USA gibi yerlerde çekilmiştir. Filmin bütçesi $50,100,000 dür. Filmde ağırlık olarak; İngilizce ile İspanyolca konuşulmaktadır. Filmin kadrosundaki isimler '' Will Smith, Gerald McRaney, Margot Robbie, Adrian Martinez, BD Wong, Rodrigo Santoro gibi ünlü isimler filmin kadrosunda yer alıyor.

Focus full izle filmin konusu; Nicky adlı kişi zamanında usta dolandırıcılardan biridir. Fakat bir gün ise Jess Barrett adında ki güzel bir genç kız oldukça çekici bir kadın ile yolları kesişir. Sıradan bir kadın olmayan çekici kadın Jess, soygun konusunda ise en az  Nicky kadar yeteneklidir! fakat ikili bir gün büyük avın peşine düşme planları yaparken, hiç aklından geçmeyecek şekilde birbirilerine aşık olurlar ve hayatları birden bire değişme yoluna girecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder