25 Ocak 2016 Pazartesi

Ip Man 3D Full Altyazılı İzle

Özel ve farklı konuları ile dünya sineması harika filmleri bizlere sunuyor. Hong Kong 2015 yapımı Ip Man 3D izlenebilecek harika filmler arasında yer alıyor. Özel oyuncu kadrosu ile farklı ve etkili bir film olan bu film Biyografi dram tarzında bir yapım. Başrollerinde Donnie Yen, Yifei Liu, Lynn Hung ve Mike Tison yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Wilson Yip yapmış sitemizde bu harika filmi etkin şekilde izleyebilir, diğer filmlere ve kategorilere de göz atabilirsiniz.

Bu etkili ve oldukça güzel filmin konusu ise şu şekilde; senelerden 1959'dur, Ip Man artık Hong Kong'da sakin bir yaşam sürmeye çalışır. Küçük oğlu Ip Ching ve eşi ile birlikte yeni hayatlarına alışmaya çalışmaktadırlar. Bu sırada büyük oğlu Ip Chun ise Fashon'da okuluna devam etmektedir. Ip Man 3D izlenmesi gereken oldukça farklı bir biyografi filmi olarak sizler ile buluşuyor. Etkili ve farklı konusu ile gerçek hayattan bir kesit izlemek isterseniz sizleri de sitemize bekleriz.

Ip Chun'un okulunun bulunduğu araziye Amerika'nın en acımasız ve zorba emlakçilerinden olan Frank taliptir. Ancak çocuklar bu arazinin onun eline geçmesini istemezler. Okullarını korumak amacı ile çok kötü işlere kalkışacaklar ve başlarını ciddi belalara sokacaklardır. Bu durum ortalığın iyice karışmasına neden olacak gibi. Filmin devamını ve olayları sitemizden en geniş ve kaliteli şekillerde izleyebilirsiniz. En özel filmler için sadece sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder