15 Haziran 2016 Çarşamba

Kurtuluş Günü 2 Full izle

Hayatımıza keyif ve mutluluk katan filmleri hepimiz severiz. Bazı türler özellikle tercihimiz olsa da, kaliteli yapımların türüne bile bakmadan izlediğimiz olmuştur. Özellikle son dönemde seri filmlerini takip ediyoruz. İşte uzun zaman aradan sonra bizler ile buluşan harika bir proje daha. Kurtuluş Günü 2 izle filmi ilkine oranla daha başarılı aktif sahnelerin yer aldığı muhteşem bir film. 24 Haziran tarihinde gösterime girecek olan serinin ikinci filmi, ilkinin kaldığı yerden 20 sene sonrasında devam edecek. Yönetmen koltuğunda Roland Emmerich'in yer aldığı bu harika yapım, tüm izleryenleri aksiyon, macera dolu bir bilimkurguya davet etmekte. Sizler de bu hoş ve özel projeyi sitemizde izleyebilirsiniz.
Genel olarak sitemizde komedi filmleri ve ilginizi çekecek özel filmlere yer veriyoruz. Başarılı bir şekilde karşınıza çıkacak olan bu projelerden biri de Kurtuluş Günü 2 full izle filmi diyebiliriz. Hepimizin izlemekten zevk aldığı serinin ilk filminden sonra artık dünya dışarıdan gelebilecek olan tehditler karşısında çok daha ciddi çalışmalar yapmaya başlamıştır. Bu şekilde 20 yıllık süreçte Dünya bir savunma kalkanı ile donatılmış bunun yanı sıra uydusu olan Ay'a bir üs kurulmuştur. Bu şekilde beklentiler de daha güçlü bir savunma ile güçlenmiştir. 2016 ABD yapımı proje sizleri harika oyuncular ile buluşturuyor. Başrollerinde Willian Fichter, Liam Hemsworth, CharlotteGainsbourg ve Jeff Goldblum yer alıyor.

Muhteşem sahneleri ile yine akıllara kazınacak olan filmin bu kez senaryosu üzerinde de ciddi çalışmalar gerçekleştirilmiş. Rolans Emmerich, Nicolas Wright, Dean Devlin, Carter Blanchard, James A. Woods gibi başarılı kalemler senaryo çalışmasında bulunmuşlar. Kurtuluş Günü 2 tek parça izle filminin yapımcılığını ise Roland Emmerizch ve Harald Kloser birlikte üstlenmekteler. Muhteşem kurgusu ile sizleri de etkileyecek olan bu filmi gösterime girdikten sonra sitemizde bulabilirsiniz. Bu tarz filmleri izlemekten hoşlanıyorsanız, sizleri de hemen sitemize davet ediyoruz. Başarılı ve özel yapımlar ile buluşacağınız sitemizde muhteşem ve güncel filmleri bulabilir, hemen keyifli bir şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. Kesinlikle özel ve farklı projeler ile sizler de  sitemizde buluşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder