20 Ekim 2015 Salı

Abbas'ın Melekleri Filmini Mobil Hd İzle

Abbas'ın Melekleri izle filmi 2015 Yerli yapımlı bir Türk komedi filmidir. Kaliteli oyuncu kadrosundan bahsedersek;          adında başarılı oyunculardan oluşmaktadır. Cengiz Küçükayvaz başrol oyuncu görevini almış olup Abbas ismini canlandırmaktadır. 

Yönetmenliğini ele alan isim ise genç yönetmen Yusuf Atıcı'dır. Komedi türünde yaptığı bu filmde farklı bir konu işlemiş olup para ile ego tatmininin birleştiği noktayı komedi uyarlaması ile anlatmaktır. Abbas ismindeki adam karanlık işlerle uğraşan zengin bir mafya babasıdır. Görüntü olarak mafya olarak görünmesede tehlikeli bir kişiliğe sahip ve tek zayıf yönü kadınlardır. Para savurmayı ve kadınlarla eğlenmeye çok düşkün olup kafasıda yaptığı kötü işlerden dolayı hep dolu olduğu için ona destek çıkan bir sağ kolu vardır. 
Abbasın melekleri hd izle filminde sağ kolu Abbas'ın parasına ve hayat yaşamına göz dikmiştir. Tek amacı onu dolandırmak ve bütün varlığını ele geçirmek olup her gün bunu düşünmektedir. Sonunda istediğini yapar, Abbası tamamen bitirir. Abbas inanılmaz derecede zor duruma düşsede ne bu olayın peşini bırakacaktır. Nede kaybettiği şöhretini bırakacaktır. Sizlerde bu komedi filmi olan Abbas'ın Melekleri hd izle filmini kesin izleyiniz.
http://www.filmexpresi.com/abbasin-melekleri-2015-filmini-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder